Mediakoulutus

Kouluksella terävöität omaasi tai tiimiläistesi osaamista ja saat uusia työkaluja projektiesi toteuttamiseen kätevästi ja tehokkaasti.

Videokoulutukset

Oli tarpeenasi oppia käyttämään mukanasi kulkevaa mobiililaitetta videoidesi toteutukseen tai sitten tavoitteesi korkeammalle, pystymme opettamaan ja antamaan olennaiset vinkit tuotantojesi terästämiseen. Videokoulutukset räätälöidään asiakkaiden tarpeiden, käytettävissä olevan kaluston ja budjetin mukaisesti. Moni luulee, että laadukkaan videon toteuttaminen on astrofysiikkaa tai kaluston pitää vastata isojen Hollywood-tuotantojen tasoa, mutta suunnittelulla ja järkevillä valinnoilla tarkoituksenmukainen osaaminen voidaan kouluttaa sekä kalustoa hankkia niin, että se on sopii toteutuksiin ja on päivitettävissä helposti vaatimustason kasvaessa.

Konsultointi

Olennainen osa kaikkea toimintaamme on asiakkaan kuunteleminen ja yhteistyössä toimiminen. Siksi alkuvaiheessa suunnittelu ja idean kirkastaminen on todella tärkeässä roolissa. Jos asiakkaalla on osaaminen ja kalusto, mutta henkilöstön resurssit tai toteutuksen käynnistäminen takkuaa, pystymme arvioimaan konsultin roolissa tilanteenne ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja toimintanne tueksi.